sportlov

så var sportlovet i full gång...........elin har packat väskan och farit till ankarsrum i småland....anländer på fredag kväll.hon bor hos pia o rickard.hon trivs som fisken i vattnet och vill aldrig komma hem igen.ja det kan ju var både på gott o ont...ha ha ha ha.....nä hon får allt ta och komma hem igen till oss.

Anton har alex på besök denna veckan,och dom åker till hässleholm på torsdag kväll.dom märker man inte,sitter på rummet o spelar mest tycker jag..ja ja dom har roligt iallafall.

idag har jag äntligen målat färdigt harrys garderober i olika färger.piffigt värre...ska lägga in bilder när de är helt klara.
harry är på dagis denna veckan,fast det är sportlov, nya regler på sånt tydligen.ja det märks man inte har jobbat på länge man är lite förvirrad och inte så uppdaterad på de nya reglerna.(innan var det så att är någon arbetslös fick barnet vara hemma på lov och sånt,för de som inte vet)
ska ta tag i mitt liv och ringa och se om där finns lite jobb någonstans....
ja och de vill ta bort alla barnskötare sa de på nyheterna. ska de bara ta bort mitt yrke då eller....iallafall vill jag inte jobba med barn mer.tänk jobba hela dagen med barn och en komma hem till harry och vara lika aktiv med han,då e man trött ju...nä jag ska byta bana nu,socionom får det bli...ja om jag kommer in vill säga.märker vi till hösten.

ja och så måste jag så klart skriva om snön,nu är jag ganska trött på detta oväder,det är inte så spännande längre.
vet ni hur jobbigt det är att dra vagen till dagis,när de inte har plogat gatorna...ja och det är bara vår gata som de inte gör något vid...blir tokig på detta.
ja ha ha en dag gick jag upp på dagis och lämna harry ,men eftersom där var så mycket snö kunde jag inte parkera vagnen ,så jag tog med den hem igen,på väg hem är där en ganska stor backe,och jag gick och läste ett papper och vad gör jag,jo trampar fel och trillar på knäna och kasar ner för backen så klart. snabbt upp igen och kolla så ingen såg mig, klart kom där en tanta gående, och när jag gick förbi smålog hon och glatt....pinsamt..
ja så roligt har jag det på dagarna.............

mamma och dotter, ja ganska lika tycker jag allt
3:de plats i en fototävling...

min lille i snön idag...

det var allt för denna gången.
ha en trevlig kväll



RSS 2.0