bilar o lite annat i vårt liv

Jag har kommit fram till att vår kära son är besatt av bilar....helst pappa bilen (volvo v70).den bästa bilen i hela världen enligt harry.....Allt i hans liv handlar om bilar  för tillfället.....När han ser en buss så säger han mormor bo.....med andra ord brukar han och jag åka buss till mormor och det är spännande.trevlig liten påg vi har.

Nu har jag målat klart harrys garderober,så klart  hänger där bilar på dom.lägger upp en bild på dom,jag gilla dom iallafall.ifall någon annan inte tyckte om dom så gör jag det.så det så.

Idag var vi i lund på ortopeden med harry,han går väldigt krokigt med ena benet,och rejält med,så ner på ortopeden med lille,hans ben växer mer på insidan än på utsidan.Men det var inte så mycket att göra åt just nu så till hösten ska vi kolla igen om det har rättat till sig eller ska dom gör en lite operation på han.min lille bebis....så det är bara hoppas på att det rättar till sig...
Under tiden vi satt och vänta undersökte harry hela koridoren och alla rummen,han skulle kolla där de gipsade folk,samt hann han in i receptionen på baksidan och kolla va de höll på med..samt på någon avd där det fanns gamla människor,skulle snacka en sväng med dom med.(han hann att putta till en kille i väntrummet som stod ivägen för han när han skulle leka med leksakerna,killen var huvudet högre än harry,som om han brydde sig.gangster unge.)
sjuksköterskan skrev ut en bild till harry på hans ben från röntgen,och snacka om att vara stolt att han hade en bild på sitt ben, så det fick han visa upp för doktorn.så han har haft fullt upp idag.och nu sover han gott.tar på krafterna att vara på sjukhus..
imorgon bär det iväg till dagis igen...han har nog inte varit en hel vecka på dagis sen han börja.han blir sjuk hela tiden.det är tradigt.faktiskt synd om han.men så e det med dagis livet.

Ja å nu till något annat.konfirmation vankas i huset snart.............
Duktig som man tror att man är så skulle jag skriva inbjudningskorten till detta, sitter o fixar och donar med detta på datan typ hur länge som helst och äntligen blev det bra och skulle trycka på sänd iväg det.va tror ni hände allt la av, och jag fick ett släpp här hemma. förbannad på denna skiten. så det sluta med att jag gick till bokandeln och köpte färdig tryckta kort istället.....bara för man ska göra sig till och skicka litta trevliga kort. så blev så förbannat fel.trött jag blev.ja så dom e klara nu ,så de ska bara skickas....
så har någon en ide vad man ska köpa till barnen så blir jag glad.


till alla i småland speciellt Catarina o Rogge våren har kommit till ekeby.............

så detta var allt för denna gången.
ha det bäst alla...............
kram








harry i nya sängen,såklart bil täcke....

RSS 2.0