julen

Då var julen över för denna gång.........skönt skönt kan jag tycka.
Lille julafton firade vi med mamma och gänget.Bahhh..
stress stress  och åter stress blir det i landskrona.
maten kastas in i huvudet,tok snabbt öppna julklapar o så var julen över!!!!!!!!!!
hallå undra när man får njuta.tycker inte om stress på julen.man ska bara glida runder och njuta.men inte det inte.iallafall är det över nu.......
jag fick ett objektiv till min kamera av fredde.världens bästa sambo har jag.så glad jag blev för det. tjohoo.
julafton fira vi i ängelholm med freddes familj.en väldigt lugn och avslappnad jul blev det.så det var väldigt trevligt.
harry fick en massa leksaker.men det bästa han fick var en traktor. så glad han är för den........
ja han fick en pippi långstrump tröja.den är så himla fin.ska lägga in en bild en dag på detta.

nu inväntar vi nyårsafton i västervik eller ankarsrum blir det.det ser vi fram emot.
harry får stanna hos famor och farfar.och hundarna tar heidi hand om.så det blir fredde,anton,elin och jag som piper upp till ankasrum..nice nice.

ja det var nog allt för denna gången.

dagis

Nu har min lille söta påg börjat på dagis.det går väldigt bra för han.har var där själv i onsdag.han grät när jag gick, men det hade gått bra ändå.
första dagen tog han en vagn och skulle köra över en annan pojke. hmm lite pinsamt.Dag 2 välte han ut alla leksaker på golvet.undra var han har fått allt ifrån?.

ja vad har hänt mer.(det blev ett långt stopp här)
jo efter 6 veckors kämpande med elin och hennes omprov i skolan är hon nu godkänd i alla ämne i skolan.skönt.hon var så glad över detta.ja även vi.hur kul är det att göra 4 omprov i världens tråkigaste ämne, geografi.men nu är det klart.


Jag och hela familjen var hos mamma förra helgen och hälsa på, marie syrran var där. så vi passa på och hälsa på henne och kolla så hon var ok. det var trevligt, har inte träffat henne sen förra julen. 


Idag så är fredde på julfest på jobbet.hoppas han får kul.tror han behöver det.
Så i morgon ska jag åka till landskrona på fest.det var ju ett tag sen jag var ute och festa med polare, ja det var faktiskt innan jag blev gravid, så det är år 2007. ha ha. känns som en evighet.så detta kan bli kul.jo carolin och jag var ute en gång, vi gick ner på stan och hem igen........så detta ser jag fram emot faktiskt.


Imorgon börjar julbaket i vårt hus.......fredde ska baka sina goa lussebullar.mums.och jag står för knäck o lite andra goa saker.
Elin och Anton ska ha lucia i kyrkan i morgon med konfirmationen, så det ser vi fram emot.he he det tycker inte anton ska bli kul precis.

ja det var allt för denna gång....
lägger in några bilder.......
marie o talle


harry har fått en traktor av freddes jobbar kompis johnny........gissa om han är överlycklig över denna.......

RSS 2.0