januari

Så var vi tillbaka till verkligheten efter massa ledighet.

Anton Och elin har börjat skolan igen..börja med ett stort prov om Martin Luther...så tråkigt.blää.
fattar inte varför man ska ha det efter 3 veckors ledighet.dom har tok mycket läxor hela tiden.tycker synd om dom.dom sitter med böckerna alltid tycker jag.

Harry har börjat på dagis igen....Han har nog förstått att vi kommer och hämtar han igen, för han gråter inte lika mycket längre när vi går där ifrån.så det är skönt.
Vi har köpt en cd till han med samma sånger dom har på dagis,han har börjat göra rörelserna till sångerna,ha ha ser så roligt ut.
Nu när han är på dagis dessa timmar om dagen så hinner jag hur mycket som helst.på 4 timmar, snacka om att vara effektiv.lite tråkigt att vara arbetlös bara.ja ja.
jag funderar på att läsa till socionom.så det ska jag söka till hösten.hoppas man kommer i bara.det tror jag hade varit intressant.

harry har börjat att prata en massa nu.det kommer hur många ord som helst.han säger pappa kör bil.gurka,anka ja en massa ord..orkar inte skriva alla.Allt går så snabbt.det har hänt jätte mycket bara  på denna korta tid han har varit på dagis.

Irriterad var jag för ett tag sen....
en tjej lämnar sitt barn på dagis hela dagen och går hem sen och inte gör ett skit.och hennes sambo gör likadant.
och barnet får vara på dagis melan kl 8-16 varje dag.sånt gör mig så frustrerad.fan skaffa man barn för om man inte orkar med dom.åhhhhhhh..blev irriterad när jag hörde det.jävla människa...
orkar inte lägga min energi på denna människa.

ja nu vet jag inte vad jag ska skriva mer..............ska ta o kolla om jag hittar lite roliga kläder till harry på nätet.......ha det bra alla.







mys mys






RSS 2.0